Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

torstai 28. elokuuta 2008

Inari SM-08




Inarin SM kisoissa ylivoimaiseen voittoon vetänyt Tyhjänpyytäjät seuraa edustanut Asko Virolaisen venekunta, luotti täkyraksiin ja keinosyötteihin. Suuren osan heidän upeasta kilpailusaaliistaan antoi VK-Raksi+keinotäky. VK-onnittelee mestareita

tiistai 19. elokuuta 2008

Jättisaaliita Ääniseltä


Muutaman viimeviikon aikana Venäjän äänisellä käyneet Suomalais teamit ovat raportoineet huikeista lohisaaliista. Viimeviikolla paikalla ollut Popo teamin Toni kertoili saaliista niin huikeita tarinoita, että kalamäärä kyseisessä järvessä kuulostaa aivan uskomattomalta. Toni kertoili kuinka he olivat käyttäneen vetovauhtina VK-Rakseilla 5-8km/h ja saaneet huonosyöntisinäkin päivinä huippusaaliita, jolloin VK-raksi oli loistanut erityisesti potkivan uintinsa ansiosta kovassa vetonopeudessa. Oheisessa kuvassa on useamman paikalla vetäneen eri Suomalaisteamin päiväsaalis, jonka he hyväsyöntisenä päivänä olivat pääsääntöisesti saaneet löytyneestä valtavasta lohiparvesta. Saalista oli hyvällä syönnillä tullut lähes kaikenlaisilla rakseilla/vieheillä, joita noilla teameilla oli vedossa ollut. Pääasiallinen saaliskalan koko oli luokkaa 3-5kg Kahvia ei kuulemma ehtinyt juomaan.