Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

VK:lta uutta




VK-esittelee uuden Vihreän UV raksihupun. Kyseinen huppu on normaalivalaistuksessa väriltään vaalean vihreä ja loistaa tarkasteltuna UV valon vaikutuspiirissä kirkkaan vihreänä. Tuote on saanut kirkkaan UV loisteensa vuoksi lempinimen "Super" UV ja "Turbo" UV Kuvassa verrokkina perinteinen sini/violettina loistava UV.

tiistai 3. helmikuuta 2009

Vene 2009 Helsinki 6-15.2

Tervetuloa venemessuille osastollemme 3c25

VK-Trollingin ja Kalahullun Kalamatkojen yhteisosastolta löydät mm. Uudet VK2 levyt, joissa tukku maukkaita uutuusvärejä, VK-Raksit parhaissa ottiväreissä, myös jotain uutta. VK-Raksin uimakoulu, jossa vinkkejä antaa lauantaina 7.2 hallitsevat Lohenuistelun Euroopanmestarit ja myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana tipsejä jakelee ainakin myös Suomenlahden lohien kauhu, sekä Ahvenanmaan mestari Team Popon Joni Harju. Lisäksi osastoltamme löytyy Kalahullun Kalamatkojen Buster X kalastusvene ja voit samalla pyytää venetarjouksen Bustereista tai muista laatumerkeistä, sekä ennakkovaraajalle tuntuva alennus ensi kauden kalamatkoista. Myös ihan oikeita messutarjouksia mm. Rajoitettu poistoerä värikartasta poistuvia VK-Rakseja. Saatavana myös Tintti uistimen valmistamat huippukalastavat Tintti lusikat, VK-muotoonleikatut raksiteipit, muoviset syötinkiinnitystapit, leikarit, koukut, t-paidat, käsintehdyt kilpapilkit ja morrit sekä loput kylmävaraajalevyt poistohintaan. ym. ym. Tulehan tutustelemaan ja jutustelemaan paikanpäälle.
Team VK

Mika/Vesa