Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Uisteluseuran pilkkikisat

Spekulointia.
Triplatärppi!!
Kärkikolmikko. Viljakaisen rami, Suomen Ruotsalainen ja Viljakaisen Peetu
Pönötystä 8 cm Nilsun tasapainoon täräyttänyt jätti.
Sunnuntaina käytiin Seuramme perinteinen päänahkapilkki. Mukana oli kymmenkunta kilpailijaa ja paremmuusjärjestys selvisi tiukan kisan jälkeen. paikaksi oli valittu haukipitoinen Surnun lampi, mutta paria poikkeusta lukuunottamatta ennakkoon odotetut hyvät haukisaaliit loistivat poissaolollaan. Kisa vietii ahvenpussilla ja voittajaksi selvisi Tapsa "Swedu" (Suomen)Ruotsalainen. Parasta oli makkara.

perjantai 27. maaliskuuta 2009

Uutta VK:lta






VK-Products on julkaissut VK-Raksin uudet "Super UV" värit, sekä uuden Kromi watermelon värin. Näiden lisäksi on julkaistu useita uusia Special houkutinlevyvärejä kotisivuilla sekä verkkokaupassa. http://www.vk-salmon.fi/

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Jättilohi jälleen Vänerniltä

Perjantai 13 päivä oli Team Levinin ja Team Brutalböjn onnenpäivä. He saalistivat yhdessä komean 11.4kg lohen Vänerniltä. Kalalla oli pituutta 97cm ja se nautti viimeisen syöttiaterian maustettuna VK-Raksilla joka oli viritetty uimaan uuden VK2 houkutinlevyn perään. Jättilohi otti takilasta 10m syvyydestä ja tempaisi ensimmäisellä spurtilla n. 180m siimaa ulos. Kalan väsyttänyt Team Brutalböjn Peter oli elämänsä ensimmäistä kertaa vetämässä raksia ja oli maininnut ennätyslohensa jälkeen että ei varmasti viimeistä:-)
Kyseessä on toistaiseksi suurin tämän vuoden puolella Vänernistä noussut lohi ja se siirtyi myös johtopaikalle Mellerudin seudulla ylläpidettävässä Silver Lax kilpailussa, jossa vuoden suurimman lohikalan saaja palkitaan. Kyseinen lohi oli jo viides 11kg ylitys VK-Raksilla lyhyen ajan sisällä, sillä loppuvuonna 2008 VK:lla tuli nuo neljä muuta mm. 2008 Vänernin suurin ilmoitettu lohi 12.03kg

Tästä starttaa Vänernin huikea kevätkalastus, järvessä on nyt paljon ja isoja.

Onnea saamamiehille

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Raporttia Simriksestä

Simriksen kevätkausi on aluillaan ja pikkuhiljaa rupeaa raportteja tipahtelemaan. Team Stegg Norjasta saalisti 3 lohta VK-Raksilla ja VK2 pienemmällä levyllä. Suurin kaloista painoi 12.2kg ja tärppäsi sadan jalan syvyydestä. Alkuperäinen lyhyt raportti ko. teamilta tuolla VK-Trolling Englanninkielisessä blogissa.

Kireitä siimoja kaikille

Mika