Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Saimaa Cup Anttola


Sain viestiä Tukiaisen Tomilta joka onnistui voittamaan Anttolan osakilpailun. Kuulin vahvistamatonta tietoa myös että kilpailun suurin kala, järvilohi suolistettuna 4280g olisi hyväksynyt myös VK2 levyn ja VK raksin yhdistelmän. Ohessa Tomin raporttia.


"Morjens!
Pientä rapsaa hyvin menneestä Anttolan kisasta. Keli oli suhteellisen kostea ja aika ajoin meinasi hieman tuulikin puhaltaa, arvio oli aamulla että kala tulee olemaan perinteisesti tiukassa Luonterin kalaisilla vesillä. Mutta joskus yllättää positiivisesti: Saaliiksi kaksi taimenta sekä kaksi haukea jotka riittivät kisan voittoon! Taimenet olivat 55 ja 60 cm, suolistettu yhteispaino 4270g sekä hauet päälle 4505g. Kaikki ylös tulleet kalat tulivat aamupäivällä 10-12 välillä ennenkuin keli alkoi muuttua huonommaksi. Otti peleinä toimivat VK-raksit väreissä lapinkulta, 762 vihreä/kulta ja clear. Otti syvyydet olivat 55cm taimen sekä isompi hauki 10g painolla, 60 cm taimen 8m takila ja toinen hauki 11m takila. Iltapäivällä ei ollut muuta tapahtumaa kuin neljä tärppiä/rikottua syöttiä.

T: Tomi"


Onnea pärjänneille
Mika/Team VK

Ei kommentteja: