Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

VK-Raksilla voittoon Päijänteen SM-kisoissa

Viikonvaihteessa Päijänteellä pidetyissä avoimissa järvilohikalojen SM kilpailuissa voittoon uisteli Team Kuksijat 1 jossa uisteli Jarmo ja Jari Suvanto. Saaliiksi he saivat upean 4,504 kg taimenen joka oli myös kilpailun suurin kala ja apukalaksi 2,215 kg järvilohen. Molemmat kalat tärppäsi lauantaina Kirveskallion lähistöltä, pinnan tuntumassa vedettyihin VK-Rakseihin (isompi koko) Voittajat kuittasivat saaliillaan kalamatkan ruotsin kalaisille vesille. Ohessa muutama kuva voitokkaasta tiimistä.

Kyseinen Suomenmestaruus oli jo upeasti neljäs SM voitto VK:n isommalla hupulla kolmen markkinoilla olo kautensa aikana. Aiemmat Inari 2008, Helsinki 2009 ja Päijänne 2009 lisäksi isompi huppu on myös tuonut merilohen uistelun Euroopanmestaruuden 2008 sekä useita muita voittoja, joten ilmiselvä voittajan valinta;-)

Onnittelut voittajille ja puntariin päässeille, helppoa se ei tänäkään vuonna ollut.
Mika/Team VK

Ohessa lyhyt kisaraportti tuoreilta mestareilta:

"Lauantain kilpailupäivä aloitettiin Virmailanselällä. Aamupäivän aikana tapahtumina oli muutama alamittainen sekä pari tärppiä. Iltapäivällä siirryttiin kokeilemaan Kirveskallion ja mantereen välistä syvännettä josta molemmat kilpailukalat sitten saatiin. Taimen kelpuutti itselleen VK:n chrome 723 hupun 10g painotuksella ja järvilohi SS12 hupun 20g painotuksella. Syötteinä käytettiin Kainulaisen Samilta ostettuja 12-14cm salakoita.
Sunnuntai päivä pyörittiin samoilla alueilla mutta se olikin sitten jo rauhallisempi, saldoksi jäi yksi pureskeltu salakka ja tapsin menetys hauen hampaissa.
Vedossa oli molempina päivinä kahden valmistajan huppuja mutta mittakalat osuivat tällä kertaa VK:n tuotteisiin.
Kuksijat I toivottaa kireitä kaikille!"





Ei kommentteja: