Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

tiistai 27. toukokuuta 2008

Murskavoitto Popolle Ahvenanmaan treffeiltä.





Tulosten selvittyä kävi kuten aikaisempien päivien saaliiden valossa oli ennustettavissa, että Harjun Jonin kipparoima Popo 1 on vahvoilla kyseisissä kahinoissa. Voitto oli niin ylivoimainen että viimeisenä päivänä heidän ei olisi tarvinnut lähteä vesille lainkaan ja tulos olisi riittänyt. Joni kertoili että puolet kisakaloista otti VK-Huppuun, vaikka heillä ei ollut niitä montaakaan kappaletta vedossa. Myös heidän suurin kalansa kisassa (14+) tykkäsi VK:lla maustetusta syötistä, kuten myös harjoituspäivien suurin (17.4kg) Popon porukka käytti pääasiallisesti kourun pohjassa olevaa reikää tai sivulistan ylintä reikää, siten että siima kulki vavalle kourun puoleiselta sivulta. Näillä uittotyyleillä syötin pyrstöön saadaan aikaiseksi hienoista potkua, joka on jo nyt osoittanut tehokkuutensa. Lisäksi he suosivat uittotyylinä syötin asettamista "väärinpäin" huppuun, niin että hupussa olevan kourun puoli oli syötin vatsapuolella, tähän he päätyivät pitkällisten uittosulkeisten perusteella, mutta hienosti toimii myös "oikeinpäin" kuten muut tulokset ympäri pohjoismaita osoittavat. Kuvan väri oli antanut heille harjoituspäivän suurimman, lisäksi sama käänteisvärinä, mustalla yläpuolella ja kromi chart/vihreä teipillä oli heidän parhaita kisavärejä. Kalaahan he punnitsivat yhteensä 8 kpl yhteispainoltaan 74440g

Lisäksi Lasse Lappalaisen venekunta teki huikean nousun kakkoseksi. Lappalaisen Panda Look teamin venekunta sai 6 lohta kisassa yhteispainoltaan 49020g Heidän kaikki kalansa tuli VK-Rakseilla tai VK-levyn ja Raksin yhdistelmällä. Onnea menestyjille, kyllä oli ahdistavaa kuunnella toisaalla tuollaista lohi-iloittelua:) Panda Lookin viimeisen päivän saalis yläkuvassa.

Ei kommentteja: