Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

VK:n uusi kotisivu avattu!

Uusi kotisivu on juuri saatu auki. Sivuilla löytyy yläpalkista mm. saalispäiväkirja, johon voi takautuvasti ilmoittaa kaikki 2010 VK saaliit.

Myöhemmin, kunhan erämessu/EM kisa kiireet helpottaa, aloitamme käytännön, jossa kuukausittain arvotaan tuotepalkinto saaliinsa ilmoittaneille ja valitaan myös kuukauden VK-Team ja myöhemmin mahdollisesti Vuoden VK-Team. Jokainen ilmoitettu kala on yksi "arpa" kuukausittaisessa arvonnassa ja vaikuttaa myös em. VK-Teamien valintaperusteisiin. Tähän lisätietoa tulossa tuonnempana, mutta kevään kalat voi jo laitella sinne.

Käyhän myös vilkaisemassa videoista Kolsin Tompan pätkä Ahvenanmaalta kun ensin Hylkeeksikin luultu jättiläislohi tyhjentää 7000 döörin melkein kuivaksi siimoista ja polttaa kaupanpäälle vielä kelasta jarrupalat, kun tähtipyörallä yritetään hillitä menohaluja.

Sivu löytyy täältä

Ei kommentteja: