Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

lauantai 27. syyskuuta 2008

Vuohijärven Elovedon ensimmäinen päivä


Kilpailun ensimmäinen päivä on takana ja kukapa muukaan kuin hallitseva Euroopan mestari Sami Heiskanen miehistöineen näytti kaapin paikan muille. Samin venekunta saalisti suvereenisti 4 järvilohta yhteispainoltaan suolistettuna 8,175kg Kyseinen tulos on jo itsessään huippuluokkaa, viimeaikojen järvisaaliisiin peilaten.


Sami olisi vienyt kisan avauspäivän nimiinsä jopa yhdellä vavalla, sillä kaikki kalat ottivat vuorollaan aina siihen yhteen ja samaan pyydykseen:) Kyseessä oli yksi VK-raksin syksyn uutuusväreistä, joita Samilla oli vain yksi kappale veneessään. Asia on nyttemmin korjattu. Huomenna onkin luvassa jännittävä kakkospäivä, sillä Samin venekunnan johtoasema on vain n.2,6 lohikalakilon päässä ensimmäisen päivän kakkosesta. Kolmoseen onkin jo matkaa n. 4 kg Valitettavasti lupasin olla kesken kisan paljastamatta tarkempia speksejä ottivälineistä yms. Onnea Samin tiimille huomiseen.

Ei kommentteja: