Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Juhannuksen jälkeistä kuhaa


Kävimme viime yönä jälleen uistelemassa kuhaa tutuilla apajilla. Alkuun vaikutti hiljaiselta, kunnes löysimme paikan ja muutamassa hetkessä saimme saaliiksi 6 kuhaa joista kaksi pienintä n.1,5kg kalaa pääsi jatkamaan kasvuaan. Veneeseen nostimme kuhat 2kg, 2,5kg, 3,7kg ja 4,4kg joten kuhan uistelu on sujunut tänä vuonna aivan loistavissa merkeissä. Mielestäni suurin kiitos mainiolle menestykselle piilee hankkimissani Karikko 13cm vaapuissa, joista tällä kertaa nousi esiin siniselkäiset värit. Suurin tosin tuli samalla oranssi/mustalla joka antoi suurimman kuhan myös juhannuksena, mutta muutoin sinisävyiset dominoivat aurinkoisen päivän jälkeisissä tapahtumissa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tuota Karikkoa, karsii pikkukaloja tehokkaasti ja uintisyvyys on kohdallaan. Pienellä lisäpainotuksella on myös helppo säätää syvyyttä, mikäli tarvitsee upottaa enemmän. Myös hauki on ihastunut noihin ja tälläkertaa vapautimme 4 mukavan kokoista haukea, suurimman painaessa n.5kg.

Seuraavaksi siirryn hinaamaan rakseja merilohi mielessä Helsingin SM-kilpailuihin, tarinaa tuosta tulee mikäli jotain kerrottavaa ilmenee.

Kireitä siimoja
Mika

Ei kommentteja: