Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Team Känkkäränkkä voittoon Helsingissä.

Voitokkaat kalat sunnuntailta.
Suomenmestarit 2009

Joukkue Suomenmestarit 2009

Tänään päättyneessä Merilohenuistelun SM kilpailussa voiton vei Team Känkkäränkkä joka jatkoi lohien sekä kilpakumppanien kuritusta siitä mihin se Ahvenanmaalla keväällä jäi. Känkkäränkän Marko Suppalalla ja Jari Katajalla oli yhteensä 4 lohta, joista suurimmat 2kpl 13+ kg kalat tulivat sunnuntaina, nostaen venekunnan reilusta takaa-ajo asemasta voittoon. Nämä tosi lohimiehet luottivat jälleen kerran vain VK-Raksilla + flashereilla uimaan opetettuun salakkaan. Suppalan venekunta kuului myös VK-Trolling 2 joukkueeseen, joka Markon tuloksen ansiosta nousi myös Suomenmestariksi, eli Känkkäränkälle tuplamestaruus sekä Sunnuntain paras venekunta, josta heltisi pääpalkintona olleen 9,9hv Yamaha perämoottorin lisäksi 2,5hv Yamaha.

Kilpailussa nähtiin puntarilla myös Jättiläislohi, joka painoi 21,287 kg ja on tietääkseni suurin vapavälinein Suomenlahdesta pyydetty lohi, sekä toiseksi suurin Itämerestä täkyraksilla pyydetty kala. (Juha Merilä simris -07 21,95kg) Lohen sai venekunta Team Siivikkala ja kalan väsytti Antti Lahtinen. Onnea!

Kilpailussa koettiin muutenkin ennenkokemattomia hetkiä, sillä puntarille tuotiin kolmen päivän aikana mieletön lohisaalis yhteensä 203kpl merilohia!!!

Oma tuloksemme ei ollut häävi, kolme karkuutusta/tärppiä ja hitusen vajaa 6kg lohi puntariin, joka oikeutti saamaan kuitenkin nimen tuloslistaan:-) Joukkueemme Team VK-Trolling 1 oli kilpailussa kahdeksas.

Onnittelut kaikille, loistavasta tuloksesta ja mukavasta seurasta.
Mika & Vesa

"Mistä näitä lohia oikein tulee? No Suomenlahdelta tietenkin!!"

Ei kommentteja: