Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Tänään Yövedellä


Lähdin pitkään nukutun yön jälkeen käymään perheen kanssa vesillä. Tiedustelin saalistietoja paikalla jo aikaisesta aamusta olleilta ja paria kalaa lukuunottamatta, hiljaista kuului olleen. Ilman mitään kummempia kalaodotuksia vesille ja nauttimaan kauniista kesäsäästä. Aika kului mukavasti erilaisia syötin uinteja säädellessä, kunnes räikkä ilmoitti ulommassa plaanarissa olevan jotain ylimääräistä. Melkein heti kun sain vavan käteen arvasin kalan käyttäytymisestä pelin hengen ja totuushan lopulta oli että haukihan se siellä. Kalalla painoa silmämääräisesti arvioituna n. 4 kg Samainen hauki oli myös poiminut joltain toiselta raksinvetäjältä no.4 Gamakatsun koukun suupieleensä.

Iltapäivästä sain plaanareista vielä kaksi hyvää tärppiä hakevalla säädöllä viritettyihin rakseihin. Plaanarivavoista toinen oli 6g painotuksella ja toinen 30g painotuksella. Vedosta päätellen lohikalaa olisi ollut tyrkyllä, mutta ei vaan pysy kiinni alkua pidempään. Koukkuina Gamakatsun neloset huipputerävässä kunnossa, mut kun ei tartu:( Kaikenkaikkiaan tänään oli todella nihkeä päivä ja rannassa tapaamistani venekunnista kellään ei kaloja.

Ei kommentteja: