Tervetuloa Saimaan kalamatkojen ja VK-Trollingin raporttisivuille.

Pyrin päivittämään sivuille tietoa valmistamiemme VK-Tuotteiden ajankohtaisista asioista, sekä saamiamme kalastusraportteja niin asiakkailtamme kuin myös omasta kalastusmatkailu toiminnastani.

sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

VK-Raksilla Euroopanmestariksi


Team Satunnaiset saaliit 2 piti ensimmäisenä päivänä ansaitsemansa johtopaikan loppuun asti, saaden vielä viimeisenä päivänä yhden kalan lisää. Kaverit saivat kaikki kisakalansa VK-Rakseilla ja näin heidät viimein kruunattiin mestareiksi tässä kovatasoisessa kisassa. Lisäksi kyseisillä kamppeilla putsattiin palkintopöytää muutenkin oikein urakalla, sillä ainakin kisan kaksi suurinta +15kg lohta sekä kisan kaksi suurinta meritaimenta haksahtivat VK:ssa uitettuun syöttiin. Kisan kahden ensimmäisen päivän, päiväkohtaisten voittojen lisäksi myös aiemmin mainittu presidentin lohi, sekä kilpailijoiden haastattelijalle antamien lausuntojen mukaan, valtava prosentti koko kisassa saaduista lohista saatiin niinikään VK-Rakseilla + levyillä. Kärkipäässä oli useita venekuntia joiden kalat olivat tulleet kyseisin välinein. Viimeisen päivän päiväkohtaisen kisan voittajien ottipelitietoja en ole kuullut.

Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää tuotteeseen entistä ottavampia värejä. Omasta puolestani haluan onnitella kaikkia voittaneita ja toivon hartaasti itsekkin pääseväni ensivuonna mukaan. Nyt työt pitivät jälleen poissa. Mikäli kilpailijoilla kiinnostusta riittää, niin kuvia VK:lla saaduista saaliista, sekä kisaraportteja voi laitella allekirjoittaneen sähköpostiin, mehukkaista tarinoista ja saalistiedoista luvassa pientä korvausta. Kisan tulokset löytyvät linkitettyinä, klikkaamalla tämän artikkelin otsikkoa. Kiitos ja kumarrus kaikille onnekkaille.

Ei kommentteja: